kennismakingsgesprek
DutchEnglish
  • DutchEnglish
  • 023 - 890 45 60
  • info@macadvocaten.nl

Scheiden Haarlem

Gaat u scheiden? De familierechtadvocaat van Macadamia Advocaten uit Haarlem helpt!

Gaat u scheiden in Haarlem? Schakel dan de hulp in van de ervaren professionals van Macadamia Advocaten. Wij zijn specialist in familierecht, en helpen graag om het scheiden in Haarlem in goede banen te leiden. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder, of neem meteen contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

macadamia scheiden haarlem

Wat moet u regelen?

Wanneer u gaat scheiden moet u in Haarlem veel verschillende zaken regelen. Omdat het gaat om een zeer emotionele periode, kan het goed zijn dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet. Ook kan het voorkomen dat u en uw ex-partner samen niet tot een beslissing kunnen komen. Een advocaat of mediator van Macadamia Advocaten biedt dat de uitkomst. Wij doorlopen samen de stappen die u moet regelen, leggen het vast in een convenant en fungeren wanneer nodig als tussenpartij tussen u en uw ex-partner. Zo besteden we onder andere aandacht aan:

  • Aanvragen van de scheiding
  • Inboedelverdeling
  • Partneralimentatie
  • Ouderschapsplan
  • Kinderalimentatie

De belangen van de kinderen

Een echtscheiding is meestal een zeer zware emotionele periode. Dit is helemaal het geval wanneer bij het scheiding in Haarlem kinderen betrokken zijn. Is dit in uw situatie het geval? Dan besteden we extra aandacht aan de belangen van de kinderen. Ook helpen we u bijvoorbeeld met het vastleggen van co-ouderschap, een omgangsregeling en de kinderalimentatie. Hierbij is ons doel altijd om ervoor te zorgen dat er voor het kind of de kinderen zo min mogelijk verandert.

Hulp bij het scheiden in Haarlem

Wat onze specialist bij het scheiden in Haarlem voor u precies kan betekenen, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zijn u en uw aanstaande ex-partner het er al over eens welke afspraken er na het scheiden allemaal gemaakt worden? Dan hoeven wij die alleen nog maar vast te leggen in een convenant. Wordt u het samen niet eens, of is er zelfs sprake van een vechtscheiding? Dan kunt u een mediator inschakelen om te bemiddelen, of een advocaat die vecht voor uw belangen. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken.

Contact met Macadamia Advocaten

U neemt heel eenvoudig contact op met Macadamia Advocaten. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 023-8904560. U kunt ons ook mailen via info@macadvocaten.nl. Een advocaat of mediator van Macadamia Advocaten staat u bij wanneer u gaat scheiding in Haarlem!