kennismakingsgesprek
DutchEnglish
  • DutchEnglish
  • 023 - 890 45 60
  • info@macadvocaten.nl

Mediator Haarlem

Mediator Haarlem: Samen tot een oplossing komen

Gaat u scheiden, en wordt u het maar niet eens over belangrijke beslissingen? Schakel de hulp in van een mediator in Haarlem. De specialisten van Macadamia Advocaten hebben jarenlange ervaring in mediation, en helpen u graag verder in uw persoonlijke situatie. Lees verder voor meer informatie, of neem contact op met een mediator in Haarlem en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen. Het is altijd de bedoeling om samen tot een oplossing te komen.

macadamia mediation

Wat Macadamia Advocaten voor u doet

De mediator van Macadamia Advocaten heeft jarenlange ervaring, en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht. Voor elke situatie hanteren wij een passende aanpak, en gaan daarbij altijd deskundig en doelgericht aan het werk. U kunt onze mediator in Haarlem onder andere inschakelen voor:

  • Verdelen van de inboedel bij een echtscheiding
  • (Hoogte van de) kinderalimentatie bij een echtscheiding
  • (Hoogte van de) partneralimentatie bij een echtscheiding
  • Omgangsregeling voor de kinderen bij een echtscheiding
  • Kwesties gerelateerd aan erfrecht

Wat is mediation uit Haarlem?

Wanneer u het niet eens wordt over bepaalde kwesties met betrekking tot uw scheiding, kunt u een mediator in Haarlem inschakelen. Met mediation gaan twee partijen met de hulp van een professionele mediator om tafel om samen tot een oplossing te komen. In tegenstelling tot een rechterlijke uitspraak, gaat het er bij mediation niet om wie juridisch gelijk heeft. Het doel van mediation is dat beide partijen tot een compromis komen waarin zij kunnen vinden. Een mediator in Haarlem inschakelen bij een scheiding heeft alleen zin als beide partijen ook echt de intentie hebben om samen tot een oplossing te komen.

Mediator in Haarlem inschakelen

Waarom zou u een mediator in Haarlem inschakelen in plaats van naar de rechter stappen? Ten eerste wordt een zaak via mediation meestal sneller (en daarom goedkoper) opgelost. Bovendien sluit de oplossing vaak aan bij de wensen van beide partijen. Dit in tegenstelling tot een rechter, die een partij in het gelijk stelt. Dit zorgt ervoor dat beide partijen zich beter aan de regeling kunnen houden. Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn is dit natuurlijk een groot voordeel. Ouders van kinderen zullen immers nog altijd met elkaar in contact moeten blijven.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de rol die mediation in uw persoonlijke situatie kan spelen? Neem contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 023-8904560 of een mail sturen naar info@macadvocaten.nl. Neem contact op met Macadamia Advocaten voor de hulp van een mediator in Haarlem!