kennismakingsgesprek
DutchEnglish
  • DutchEnglish
  • 023 - 890 45 60
  • info@macadvocaten.nl

Kinderen echtscheiding

De gevolgen voor kinderen van een echtscheiding

Wanneer er bij een echtscheiding kinderen betrokken zijn, moet er hoge waarde gehecht worden aan de belangen van die kinderen. Zo moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden, en moeten deze afspraken ook duidelijk vastgelegd worden. Een advocaat van Macadamia Advocaten helpt u met het maken van afspraken voor kinderen tijdens een echtscheiding. Neem contact met onze familierechtadvocaat op, en plan een kennismakingsgesprek!

macadamia kinderen echtscheiding

Wat moet er geregeld worden?

Voor uw kind of kinderen moeten onder andere de volgende zaken geregeld en vastgelegd worden:

  • Kiezen jullie voor een co-ouderschap?
  • Zo niet, hoe gaat de tijd die uw kinderen bij beide ouders doorbrengen, verdeeld worden?
  • Wat wordt de hoogte van de kinderalimentatie?
  • Hoe wordt informatie over de kinderen en de opvoeding aan elkaar gecommuniceerd?
  • En, wat steeds meer mensen doen: hoe worden eventueel nieuwe partners aan de kinderen ge├»ntroduceerd?

Afspraken voor en over kinderen bij echtscheiding

Wanneer er kinderen bij uw echtscheiding betrokken zijn, zal er een ouderschapsplan opgesteld moeten worden. Er moeten dan namelijk een flink aantal afspraken worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de kinderen van de echtscheiding zo min mogelijk schade ervaren. Deze periode is immers al zwaar genoeg, en is bovendien erg emotioneel voor uw kinderen. Een advocaat van Macadamia Advocaten helpt om alle afspraken duidelijk vast te leggen, en houdt hierbij altijd rekening met de belangen van het kind.

Wat Macadamia Advocaten voor u kan betekenen

Wat kan de advocaat van Macadamia Advocaten voor u en uw kinderen bij een echtscheiding betekenen? Wij helpen u met het opstellen van een ouderschapsplan, waarin alle afspraken vastgelegd zijn. Wij hebben jarenlange ervaring als familierechtadvocaat, en weten precies welke zaken er allemaal besproken moeten worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat niets vergeten wordt. Een advocaat of mediator van Macadamia Advocaten is zeer deskundig en gaat altijd oplossingsgericht te werk. Ook werken we altijd empathisch, en weten we hoe we lastige situaties aan moeten pakken.

Contact opnemen voor een kennismakingsafspraak

Wilt u contact opnemen met Macadamia Advocaten om een kennismakingsafspraak in te plannen met onze advocaat of mediator? Vul dan het contactformulier hier op de site in. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 023-8904560 of een mail sturen naar info@macadvocaten.nl. Macadamia Advocaten helpt met het maken van duidelijke afspraken wanneer kinderen bij een echtscheiding betrokken zijn.